vadtalA Fácános Hotel vendégei a vadászház trófeákkal gazdagon díszített étteremben kóstolhatják meg a ház vadétel remekeit, helyi és nemzetközi specialitásait. Az állófogadásokon chafingben tárolt meleg ételek, hidegtálak, desszertköltemények kerülnek terítékre. A tréningek, konferenciák szünetében változatos, frissítő bekészítéseket kínálunk.

A menüsorok összeállításában tapasztalt konyhafőnökünk áll vendégeink rendelkezésére.

Minták szünet bekészítéshez:

Frissítő kávészünet
kávé (tejjel, tejszínnel), szénsavas üdítők, ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes), pogácsa

Vitál kávészünet
koffeinmentes kávé, tea (fekete és gyümölcs teák mézzel, citrommal), ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes), rostos és szűrt gyümölcslevek, gyümölcs, müzliszelet

 


Minták meleg főétkezésre:

"A" menü
Bötönyei palacsinta
Fácánhúsleves
Szűznyárs pirított burgonyával, lyoni hagymával
Aranygaluska

"B" menü
Hideg jércesaláta
Nyírségi raguleves
Főtt-füstölt csülök vöröskáposztával, burgonyapürével
Túrófánk vaníliaöntettel

"C" menü
Erdésznéleves zsemlegombóc
Vaddisznó vadasan, zsemlegombóccal
Fokhagymás vaddisznótekercs áfonyával, burgonyakrokettel
Diós, mákos kalács

"D" menü
Tárkonyos vadraguleves
Vaddisznópörkölt, galuska
Sült pecsenyekacsa, párolt káposzta, burgonyapüré
Somlói galuska